Menu

Comisia Centrală de Arbitri a Federației Române de Automobilism Sportiv a pornit activitatea anul acesta, astăzi 16 Ianuarie, cu prima ședință on-line prin intermediul platformei Zoom.

Aceasta s-a desfășurat într-un cadru lejer, colegial, sub forma unei discuții, în care toți cei 34 de participanți au avut posibilitatea de exprimare.

Subiectul principal l-a constituit prezentarea celor 6 noi Departamente înființate și a programului de lucru pentru anul 2021.

Ședința a constituit promotorul sesiunilor on-line care se vor desfășura în următoarea perioadă, sesiuni bazate pe diverse teme și  cu diferite categorii de arbitri: pregătirea sezonului 2021,  abordarea arbitrajului în automobilism, documente și rapoarte.

Dorim ca întâlnirile on-line să se desfășoare sub formă de discuții, dezbateri, propuneri , pentru a rămâne cât mai aproape unii de ceilalți și mai implicați în acest sport.

Alături de alte noutăți referitoare la activitatea CCA, platforma rallycontrol.ro vă prezintă și programul următoarelor sesiuni online.

 

CCA

Go to top
2018- 2020 Dynamic. Toate drepturile rezervate.