Menu

Federația Română de Automobilism Sportiv se angajează în reluarea sigură a activităților din sportul automobilistic, cu respectarea regulilor de distanțare socială impuse în condițiile unui mediu afectat de infecția cu Coronavirus (COVID-19).

Ministerul Tineretului și Sportului a publicat de altfel primele detalii privind reluarea graduală a activității sportive. După examinarea cerințelor guvernamentale, Federația Română de Automobilism Sportiv a elaborat un plan de “Repunere în Mișcare” pentru disciplinele sportului automobilistic, pentru ca acestea să se conformeze cerințelor stabilite de guvern.

Aici puteți găsi Strategia F.R.A.S. pentru reluarea activităților sportive

O parte semnificativă a planului “Repunerea în Mișcare" implică arbitrii și oficialii F.R.A.S., care trebuie informați și pregătiți pentru reluarea activității în contextul noilor cerințe.

Probabil că mulți dintre voi au întrebări, la cele mai frecvente dintre ele vom încerca să vă dăm acum un răspuns

Î. Când se vor relua competițiile automobilistice?

R. În cazul în care contextul pandemic o va permite, primele competiții se vor desfășura în partea a doua a lunii iunie 2020.

Î. Ce se mai întâmplă cu legitimarea arbitrilor?

R.Începând cu săptămâna viitoare va reîncepe procesul de licențiere. Secretariatul CCA vă va oferi toate informațiile necesare.

Î. Cum se va face pregătirea arbitrilor?

R. Deoarece încă nu este posibilă organizarea de cursuri / ședințe cu arbitrii vor trebui găsite soluții alternative. În weekendul viitor (30 - 31 mai) La începutul lunii iunie, C.C.A. va organiza, prin intermediul aplicației zoom, două întâlniri pentru pregătirea reluării competițiilor. Una dintre ele va fi cu oficialii din funcții de conducere iar cea de a doua cu șefii de colegii.

 

În perioada următoare site-ul rallycontrol.ro va fi în permanență actualizat cu informațiile și procedurile care vor trebui aplicate atâta vreme cât măsurile de distanțare socială vor rămâne în vigoare.

Go to top
2018- 2020 Dynamic. Toate drepturile rezervate.